Location:

Ashford

Request:

The building of a new print room within the warehouse with supporting structural steelwork, engineered timbers, new door openings through structural walls and external cladded walls

Some photographs of the work being carried out:

collage

Timescale:

Three weeks

Conclusion:

Due to the nature of the works and their design, this was a difficult project from the outset due to budget constraints for the works, the speed of the build to hand over. MSL and the architect worked closely to make sure all elements were taken into consideration to achieve all three requests.  Dust screens had to be strategically placed due to the delicate nature of the printers that ran the whole site operation. The client and their H&S officers on site were highly delighted throughout the contract to achieve a first class job, delivered safely on time and in budget.