Location:

Aberdeen

Request:

Removal of two hour blockwork fire dividing wall in the warehouse (25 meters long 10 meters high) including steelwork restraints. Reposition existing steel staircase, refurb existing offices and toilets whilst the client was operational.

Some photographs of the work undertaken:

collage

Timescale:

Two weeks

Conclusion:

The works were coordinated in military style with the different materials being disposed into segregated skips (Metal, Plasterboard, Timber, Concrete Blocks and general waste) timing was crucial with the local skip company. The removal and re positioning of the metal staircase had to be done with the aid of a hi-ab wagon due to re positioning location and safety. The client’s and architect were highly delighted with the operation throughout to which has sustained a strong continuing working relationship leading into similar projects.